Uvodna stran | podjetje | infel - predstavitev podjetja
Predstavitev podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 in se že od takrat ukvarja z razvojem programske opreme za vodenje poslovanja podjetij in samostojnih podjetnikov. Poleg same izdelave programske opreme nudimo tudi podporo uporabnikom, pogodbeno vzdrževanje programske opreme in svetovanje glede uporabe programske in strojne opreme. Programi so bili v začetku razviti zgolj v DOS okolju, ki kljub svoji zastarelosti nudi številne prednosti: hiter vnos podatkov, zanesljivost, delo brez miške… V zadnjih letih pa so na voljo tudi programi v WinConsole (Win32 tekstovna konzola) ali WinGUI (windows grafični uporabniški vmesnik) verziji.

Ponujamo lastno programsko opremo, ki je plod dolgoletnega dela in izpopolnjevanja programov. Pri samem razvoju programov nam je v pomoč tudi sodelovanje z zunanjimi sodelavci ter svetovanje in nasveti naših uporabnikov predvsem številnih računovodskih servisov. Programsko opremo neprestano prilagajamo spremembam zakonodaje. Uspešno so bile opravljene tudi prilagoditve ob večjih spremembah zakonodaje: uvedba DDV-ja, vstop v EU območje in prehod na Evro.

Naš cilj ni postati velika programerska hiša, ki prodaja na stotine programov letno, ampak razvoj kvalitetnih, uporabniku prijaznih programov. Posebno skrb posvečamo vzpostavitvi partnerskega odnosa z uporabniki, ki jim nudimo svetovanje, pomoč in podporo. Ker želimo z uporabniki ohranjati tudi osebni stik, smo prisotni predvsem na lokalni ravni. Dokaz za to so številni zadovoljni uporabniki s katerimi že vrsto let uspešno sodelujemo.