Uvodna stran | storitve | infel - ponudba storitev
Ponudba storitev:

Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo programske opreme za vodenje poslovanja podjetij in samostojnih podjetnikov. Ponujamo lastno programsko opremo, ki je plod dolgoletnega dela in izpopolnjevanja programov.

Programska oprema je modularno zasnovana, tako da lahko uporabnik izbere le tiste module, ki jih dejansko potrebuje. Standarni moduli obsegajo: finančno poslovanje (enostavno, dvostavno, DDV), plačilne liste, drugi osebni prejemki, trgovinsko poslovanje (maloprodaja, veleprodaja), materialno poslovanje, fakturiranje, obračun obresti, osnovna sredstva, plačilni nalogi, potni nalogi in blagajna.

Poleg standarnih modulov pa vam ponujamo tudi izdelavo programske opreme po željah in specifikacijah uporabnika. Na ta način lahko prilagodimo program posameznemu uporabniku, njegovemu načinu dela ali posebnostim dejavnosti s katero se ukvarja.

Programi so bili v začetku razviti zgolj v DOS okolju, ki kljub svoji zastarelosti nudi številne prednosti: hiter vnos podatkov, zanesljivost, delo brez miške… V zadnjih letih pa so na voljo tudi programi v WinConsole (Win32 konzola) ali WinGUI (windows grafični uporabniški vmesnik) verziji. WinConsole verzija je po izgledu enaka kot DOS verzija, odpravlja pa probleme z uporabo programov v Windows XP/Vista okolju (izpisi, 100% obremenitev procesorja, ekranski pregledi…). WinGUI verzija nudi vse prednosti windows grafičnih programov ter še vedno ohranja pregleden uporabniški vmesnik in enostavnost uporabe programa. Vse tri verzije programov uporabljajo iste podatkovne datoteke, tako da je možno istočasno uporabljati katerokoli izmed verzij programa.

Programi so napisani v programskem jeziku C++ z uporabo razvojnega okolja Borland C++ Builder. V tem okolju je izdelan tudi uporabniški vmesnik za WinGUI verzijo programa. Za dostop do podatkovnih datotek je uporabljeno orodje Sequiter Codebase 6.5.

Poleg same izdelave programske opreme nudimo tudi pomoč in podporo uporabnikom, dodatno šolanje in uvajanje ter svetovanje glede uporabe programske in strojne opreme. Za večja podjetja in računovodske servise ponujamo storitev pogodbeno vzdrževanje programske opreme, za vse ostale pa vzdrževanje na klic (po potrebi).